Page content

Wat klanten zeggen

Bas, 44 jaar, – 25 kg en Janne-Marije, 40 jaar, – 20 kg

“Op advies van mijn huisarts (last van knieën, snurken en psoriasis) heb ik een gesprek gehad met Gertie. Wat was ik sceptisch hierover. Zeker als je de verhalen leest dat mensen in een zeer korte tijd al kilo’s kwijtraken, dat kan niet waar zijn. Maar uiteindelijk toch begonnen.

Gertie ging gelijk uit van een streefgewicht wat 20 kilo lager zou zijn dan mijn toenmalige gewicht van 108 kilo. Dit geloofde ik dus niet. Eerst zien dan geloven, 10 kilo zou al heel mooi zijn. Na het lezen van wat de bedoeling was heeft mijn vrouw (gelukkig) besloten om ook mee te doen, dit maakt het een stuk makkelijker om je gewoonte aan te passen. En geloof het of niet, maar ook zij heeft zonder “moeite” 20 kilo verloren.

Het is in het begin heel erg opletten wat je eet, maar naar verloop van tijd wordt het een automatisme en kost het eigenlijk nauwelijks moeite om het vol te houden. Wij houden van lekker (uit)eten met een glaasje wijn of bier en dat zijn we blijven doen volgens de 80-20 regel en toch 25 kilo afgevallen. En, oh ja, geen last meer van mijn knieën, nauwelijks nog snurken en mijn psoriasis is een stuk minder geworden.

Gertie bedankt!”

 

Elena, 49 jaar, -5 kg

“Ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij “jouw leefstijl!”. Het is niet alleen dat ik 5 kg in 10 weken ben afgevallen (gemiddeld een halve kilo per week), maar wat ik heb geleerd. Ik ken mijn lichaam nu beter en ik kan nu begrijpen waarom ik de laatste jaren 10 kg ben aangekomen, ondanks drie keer per week sporten en een gezond dieet. Ik heb nu een nieuw eetpatroon waarmee ik niet alleen nog een paar kilo’s zal afvallen, maar ook ik in de toekomst controle over mijn gewicht zal hebben. Bedankt Gertie!”

 

Jeroen, 39 jaar, – 5 kg

“Eigenlijk al heel mijn leven heb ik last van depressies. De laatste jaren, sinds ik in 2006 gewoonweg veel te veel van mijn lichaam en geest had gevraagd (altijd werken, na het werk verbouwen in ons nieuwe huis en zaak en in de weekenden 1 à 2 veldrijwedstrijden doen en natuurlijk de rest van het weekend werken en verbouwen) had ik last van mijn lichaam en een hele lage weerstand. Zo langzamerhand had ik in de loop van de jaren alles al geprobeerd om dit te verhelpen, maar dit mocht niet baten. Inmiddels had ik al aardig geleerd de continue pijn in mijn lichaam te accepteren evenals de depressies en de lage weerstand.

Maar op een dag kwam mijn zus bij mij met het verhaal dat ze een ondernemer of liever gezegd onderneemster (Gertie Tuller) in Almen had gesproken die een bedrijf had in voedingsadvies….jouw leefstijl! Volgens het verhaal van mijn zus zou zij mij wel kunnen helpen in mijn problemen. Ik dus direct een afspraak gemaakt, maar eerlijk gezegd was ik wel een beetje sceptisch. We aten al jaren gezond (geen potjes, maar verse spullen etc.) en bovendien, hoe wil je met wijziging van voeding o.a. mijn geestelijke stabiliteit verhelpen.

De dag van de afspraak een heel prettig gesprek gehad met Gertie, waarbij mij werd uitgelegd hoe het principe werkte en wat ik “fout” deed in mijn voedingspatroon. Eenmaal in de auto naar huis zakte mij de moed in de schoenen en werd ik enorm verdrietig, vooral omdat ik het idee had dat ik al jaren goed en gezond had gegeten.

Maar toen dit gevoel eenmaal weg was wist ik wel zeker dat ik hier mee door wou. Niet geschoten altijd mis. Wat ik vooral in mijn menu miste waren de koolhydraten en suikers waar sporters toch altijd volgens “de standaard wetten” nog steeds op presteren. Het voedingspatroon dat ik nu moest volgen bestond meer uit eiwitten en vetten. Niet raar dat ik ook nu een beetje sceptisch was. Zou zij wel verstand hebben van sporters en de behoeften qua voeding was de vraag die door mijn hoofd spookte.

Bij de eerstvolgende trainings-wedstrijd loop werd dit gevoel alleen maar versterkt. Waar ik normaal gewoon zonder problemen 1/2 marathon zou lopen stond ik ineens na 8 km geparkeerd. Zie nou wel, dit werkt niet was mijn eerste gedachte. Maar anderzijds wist ik ook dat verandering van voeding ook aanpassingstijd zou vergen. Zo langzamerhand ging het stukje bij beetje beter en nog leuker, mijn vetpercentage en gewicht zakten en mijn spiermassa nam toe 😉 En ook zeker niet onbelangrijk, mijn depressies verdwenen of waren er in veel mindere mate aanwezig. Het viel mij ook direct op dat als ik eten met teveel suikers nam de hoofdpijn weer in mijn hoofd kwam. De hoofdpijn die er al jaren voor zorgde dat ik heel hyperactief werd om vervolgens in een depressie te eindigen. Ik begon er stiekem toch steeds meer in te geloven.

Nu zit ik zo’n beetje 1/2 jaar verder en de kwaliteit van mijn leven is echt super vooruitgegaan. Ik hoor van mensen om mij heen dat ik er echt veel gezonder uit zie. En wat voor mij ook heel erg belangrijk is, en een heel groot deel van mijn leven, is dat het sporten nog beter gaat dan het al ging. Ik loop de ene PR na da andere PR. Ook mijn marathonvoorbereiding is zonder enige blessure verlopen. Ik denk dat dat een groot onderschat deel is van een hoop mensen, dat je met de juiste voeding blessures kan voorkomen. Iets wat ik zelf al wist, maar blijkbaar kon het dus allemaal beter. Ik ben dus echt volledig overtuigd dat Gertie mij de juiste weg in heeft gestuurd…alleen moest het kwartje bij mij zelf nog vallen ;)”

 

Judith, 41 jaar, -14 kg

“Wat heb ik veel bereikt en geleerd!

Na een periode van ernstig ziek zijn en krabbelend uit het dal, was ik flink aangekomen. Ik voelde me “vet”, lusteloos, regelmatig emotioneel “labiel” en toen hoorde ik van een speciale manier van omgaan met eten en mijn interesse was gewekt!

Ik houd van doorpakken (ondanks mijn lusteloosheid) en zat al spoedig tegenover Gertie! Al na de eerste keer heb ik zoveel tips gekregen waarmee ik direct aan de slag kon. Ik was helemaal verrast, dat ik me direct de eerste dag na het eten van mijn lunch NIET MOE voelde. Mijn energieniveau bleef gelijk!!! Tevens had ik geen behoefte om te eten, pas na een uur of 5, terwijl ik gewend was om wel 5 keer op een dag kleine beetjes te eten. Dit is steeds zo gebleven en er is nog zoveel meer fantastisch: ik voelde me al snel energieker, mijn spieren werden sterker, door meer eiwitten te eten en geen suikers (waren door ziekte erg verslapt), ik werd vrolijk, mijn hele uitstraling is veranderd!!!

Dit is allemaal te danken aan Gertie. Ik vind Gertie een fijne persoonlijkheid om mee te praten. Ze laat eenieder in zijn/ haar waarde. Ik heb haar leren kennen als een warme vrouw, die zeer gedreven is in haar vak. Ze heeft veel info gegeven, die aansluit op mijn behoeften. Zij kijkt echt naar mij als persoon en stemt daar alle voedingsadviezen op af. Ik ben alleen maar vol lof!!!

Natuurlijk eet ik ook weleens “niet Gertie-proof”. Ik heb er net 3 weken van snaaierijen op zitten (2 kg aangekomen, direct vocht in benen door suikers), maar niet getreurd, ik heb het 3 dagen geleden weer opgepakt. Ben al 1 kg weer kwijt, voel me weer energiek en het vocht is weer weg. Het is eenvoudig weer op te pakken, want de leefregels zijn simpel, het eten is lekker en de energie komt na een paar dagen alweer terug! Dit is mijn leefwijze geworden en ik ben ervan overtuigd dat dat zo blijft.

Gertie nogmaals bedankt!

 

Hester, 66 jaar, -13,5 kg en Rob, 73 jaar, -17,5 kg

“Meer dan een half jaar gelden kwamen wij Gertie op het spoor. We aten goed, dachten we. Zo min mogelijk vet, veel groente en zo veel mogelijk biologisch. Maar we waren te zwaar en we hadden al vaak geprobeerd kilo’s kwijt te raken. Het eerste informatieve gesprek opende onze ogen, zeker waar het ons voedingspatroon betrof. Ook de manier waarop wij onze kilo’s kwijt zouden kunnen raken bleek volledig anders. Inmiddels hebben we de complete serie sessies achter de rug. We weten nu wat een gezonde maaltijd inhoudt, we eten veel lekkerder dan vroeger en last but not least zijn we een flink aantal kilo’s kwijtgeraakt met als gevolg dat wij beiden met veel meer energie door de wereld stappen, soepeler in ons lijf zitten en ’s-avonds na een dag vol van alles, minder vermoeid onder de wol kruipen.

Bovendien mag niet onvermeld blijven dat de wijze waarop Gertie haar klanten hun eigen leefstijl bijbrengt bijzonder plezierig en inspirerend is. Op enthousiasmerende wijze vertelt ze over van alles, meestal buitengewoon relevant, met als resultaat dat je thuis het nieuw gehoorde zo snel mogelijk in de praktijk gaat toepassen met nog meer belangstelling voor deze manier van eten en leven. Al doende verandert je eigen leefstijl ten gunste en, daar zijn we van overtuigd, met een blijvend succes.

Dank je wel Gertie!”

 

Hetty, 49 jaar, -10 kg

“Ik kwam bij Gertie toen ik 88 kilo woog. Op dat moment had ik ook last van overgangsklachten, nachtelijk zweten en het ergste, zeer zwaar op de hand. Door het uitgebalanceerde dieet voelde ik me al heel snel beter, de depressiviteit verdween. Wat voeding al niet kan doen! Ook de kilo’s gingen er heel snel af. Het nachtelijk zweten is nog wel gebleven, maar ik weet welke producten ik kan nemen om dit te minimaliseren. Tussendoor heb ik nog een hele interessante avond over etiketten lezen bij jouw leefstijl! gevolgd. Een eyeopener. Heel hartelijk dank Gertie voor je uitstekende en kundige adviezen.”

 

Annette, 43 jaar, – 40 kg

“Na jaren met vage klachten, dokteren en een operatie heb ik het label Polycysteus Ovarium syndroom (PCOS) gekregen. In het kort komt het erop neer, dat ik een verstoring van mijn hormoonhuishouding en vruchtbaarheid heb. Tot wel tien procent van de vrouwelijke bevolking heeft op dit moment te maken met PCOS-klachten zoals een onregelmatige cyclus, cystes in de eierstokken, acne, overbeharing, haaruitval en overgewicht.

De gezondheidsklachten die ik met PCOS heb gekregen worden veroorzaakt door een overproductie van het hormoon Insuline. Dit gebeurt wanneer het lichaam ongevoelig wordt voor insuline (insulineresistentie) doordat je teveel koolhydraten heb gegeten en/of te veel chemicaliën in je lichaam hebt gekregen.

Lange tijd was voor mij het krijgen van een kindje prioriteit, het is verdrietig dat dit niet is gelukt. Maar nu was het tijd om de rest van mijn gezondheidsproblemen aan te pakken en in het bijzonder mijn overgewicht.
Ik had grote moeite om af te vallen ook al zat ik op een strak dieet. Ik deed veel aan sport. Alle diëten die ik voor handen kreeg heb ik geprobeerd, maar helaas allemaal zonder resultaat. En in al die jaren werd ik zwaarder en zwaarder.

Via via kwam ik bij Gertie in de praktijk en zij vertelde mij haar verhaal. Eerlijk is eerlijk: ik was sceptisch, maar Gertie heeft mij overtuigd en ik ben eigenlijk meteen begonnen. Nu, 7 maanden later, ben ik 40 kilo lichter en voel ik me goed, fit en ik heb meer energie.
Maar het allerbelangrijkste is dat er hoop is voor vrouwen die aan PCOS lijden en een kinderwens hebben. Ik denk nu wel eens… wat als ik het jaren eerder had geweten? Maar je leven loopt zoals het loopt en misschien kan ik met dit verhaal weer andere vrouwen blij maken J.
Nù weet ik dat je bij het volgen van een dieet niet (zoals doorgaans aangegeven wordt) moet letten op de calorieën. In het geval van PCOS is het juist belangrijk om te kijken naar wat de impact is van de verschillende voedingssoorten op je bloedsuikerspiegel. Het lichaam van vrouwen met PCOS kunnen niet goed met suikers overweg. De sleutel is een laag GI-dieet. Niet minder eten, maar voeding eten die goed voor je is. Te weinig eten vertraagt namelijk je stofwisseling en dat werkt averechts als je gewicht wilt verliezen.”

 

Hannie, 73 jaar, -15 kg

“Nadat ik geweldige resultaten had gezien bij mijn dochter en een paar vriendinnen, die het programma van jouw leefstijl! hadden gevolgd, besloot ik om het zelf ook te doen. Mijn bloeddruk was veel te hoog, ik ging steeds slechter lopen. Ik was veel te zwaar. Na een uitgebreide intake, zowel schriftelijk als mondeling, begon ik vol goede moed. Gertie had een menukaart speciaal voor mij gemaakt en het ging vanaf het begin heel goed! Niet zo snel, maar wel gestaag door. Na ongeveer 8 maanden was ik meer dan 15 kilo afgevallen! Nu moet ik mijn best doen om het zo te houden, maar dat lukt vast wel. Heel erg bedankt Gertie voor je begeleiding en je goede ideeën.

Van harte aanbevolen, ook voor ouderen zoals ik!”

 

Dirk, 49 jaar, – 30 kg

“Na jaren het besef en de gedachte om iets aan mijn overgewicht te gaan doen, heb ik dit jaar eindelijk het besluit genomen. In mijn hoofd heeft altijd een maximumgewicht rondgehangen, en daar was ik nu zelfs overheen.

Via via over Gertie en haar resultaten gehoord en zodoende de stoute schoenen aangetrokken en na een eerste gesprek enthousiast geworden om te beginnen. Om het verhaal niet te lang te maken wil ik het volgende graag kwijt, Gertie luistert goed, is geïnteresseerd en heeft zeer praktische tips en voorstellen om je te houden aan je nieuwe leefstijl. Je krijgt echt een nieuwe manier van leven, bent veel bewuster bezig met eten en bovenal, vond ik, is het heerlijk om zelf te koken met verse, gezonde producten!

Er stonden 6 maanden voor om het programma te doorlopen, ik was in 3 maanden op mijn streefgewicht en 30 kg lichter dan bij het begin. Heb mezelf nog 2 weken extra “gepijnigd” door het alcoholverbod te verlengen. Nu ben ik 4 maanden verder en nog steeds op gewicht. Drink wel weer een glas wijn en ben heel blij dat ik dit gedaan heb.

Gertie, ik wens je veel succes met jouw leefstijl! Voor twijfelaars geef ik graag een tip: Zet de knop in je hoofd om en denk er niet meer aan om te beginnen, maar doe het! Als je eenmaal begonnen bent levert dat zoveel positieve resultaten op!”

 

Jan, 64 jaar, – 30 kg

“Afvallen.

Dat was de boodschap van de huisarts en cardioloog. Diabetes 2 als je zo door gaat! Cholesterol veel te hoog. Bloeddruk te hoog. Noem de waarde en hij was te hoog. Zeker als je die waardes relateert aan mijn aangeboren hartproblemen. Zeker ook als je beseft dat ik 116 kg woog met een lengte van 1.88 m. Gevaarlijk BMI en obesitas werd voorzichtig gefluisterd.

Via via kwam ik in contact met Gertie Tuller. Zij heeft mij begeleid. Niet alleen met een schema en voorschriften etc. etc. Zij leerde mij opnieuw naar mijn voeding te kijken. Ga anders eten, eerst minder koolhydraten, let op de E-nummers, neem alles vers. Kijk om je heen. Probeer gezond te eten. Kortom ik ben door Gertie opnieuw opgevoed. Dat doet ze op een uitermate plezierige manier. Ze schept een band en daardoor vertrouwen.

Het resultaat was en is spectaculair. Binnen 5 maanden tegen de dertig kilo afgevallen en dat is een half jaar later nog steeds zo. De bloedwaarden en de bloeddruk zijn spectaculair gedaald. Alle dreiging van diabetes en obesitas zijn als sneeuw voor te zon verdwenen. Een normaal BMI. Mijn buikomvang is weer normaal. Er hangt geen huid. De maat van mijn colbertje is gedaald van 60 naar 52. L in plaats van XXL.

Ik ben Gertie veel dank verschuldigd. Ik voel me eindelijk weer licht en jong!”

 

Ingrid, 58 jaar, -6 kg

“Ik dacht toch dat ik behoorlijk verantwoord met mijn eten omging.

Na de overgang kwam ik elke maand een kilo aan. Opvliegers, slecht slapen… mijn oude gewicht kreeg ik niet terug, hoe ‘gezond’ ik ook deed.

Een vitale en ineens prachtig slanke kennis zette mij op het spoor van Gertie en daar heb ik geen spijt van. Zonder moeite ben ik overgestapt op een gezond dieet en de kilo’s vlogen eraf. Nu voel ik mij fit en veel rustiger vanbinnen, ik slaap veel beter, en bovenal weet ik nu wat voor mij het juiste eten is!

Dank je wel Gertie, voor je maatwerk!”

 

Jacqueline, 52 jaar, – 7 kg

“Na al jaren te schommelen met mijn gewicht, kwam ik via een oud-collega opnieuw in contact met Gertie. Ook Gertie is een collega van mij geweest en dus was ik blij met het weerzien van elkaar.

Na een goed en duidelijk intakegesprek, besloot ik om het traject samen met haar aan te gaan. Mijn 13-jarige zoon Maarten kampte al zijn hele leven met diverse gezondheidsklachten, zoals extreme vermoeidheid, eczeem, oorontstekingen en allergieën. Gertie bood aan om een voedingslijst en programma te maken voor ons samen te maken, zodat we er beiden baat bij zouden hebben.

Maarten en ik zijn vol enthousiasme begonnen. Maarten corrigeerde mij als ik dreigde van het geplaveide pad af te wijken. Hij vroeg zelf om de supplementen, want hij merkte dat hij baat had bij de betere manier van eten. Gertie is een goede coach en zorgt ervoor dat je met een positief gevoel het consult verlaat, vol met hernieuwde energie. Gertie heeft mij geleerd wat bepaalde voedingsmiddelen met je doen en wat de eigenschappen zijn.

Ondanks dat ik (nog) niet mijn streefgewicht heb gehaald, ben ik zeer tevreden met ons resultaat. Maarten is van al zijn klachten af. Ja, echt alle klachten! Het was ondenkbaar dat hij iedere dag 2 x 16 km zou fietsen om naar school te gaan, daarnaast kan hij zonder problemen enkele keren per week mountainbiken en schaatsen (in ’t seizoen)! Bovendien is hij geheel verlost van de allergieën, oorontstekingen en eczeem.

Kortom, Gertie BEDANKT!”

 

Yvonne, 58 jaar, -23 kg

“Als ik een ding goed heb gedaan verleden jaar, is het wel contact op nemen met Gertie, om mij te helpen met mijn overgewicht en andere klachten. Nu na 6 maanden is mijn traject afgesloten.
Ik voel ik mij veel fitter, ben klachtenvrij en 23 kilo lichter. En dat allemaal zo makkelijk. Natuurlijk is het de eerste twee weken zoeken naar hoe en waar kan ik dat vinden, maar ook daarin helpt Gertie je. Plus de heerlijke recepten, ik had niet eens het gevoel dat ik aan het lijnen was, geen hongergevoel, dus denk je niet de hele tijd aan eten.

Ik ben zeer tevreden, Gertie bedankt voor je steun en adviezen!”

 

Bianca, 39 jaar, – 5 kg

“Na jaren met veel buikpijn en klachten bij Gertie terecht gekomen. Om te starten zijn de eerste twee weken best lastig en wennen, maar ik had al vrij snel geen buikpijn meer! Dat geeft moed om door te gaan!

Omdat de pijnklachten meer prioriteit hadden dan gewichtsverlies, hebben we samen hier het programma op afgestemd. Dus langzaam na de eerste periode voeding toegevoegd, hieruit bleek dat ik geen lactose kan verdragen en dat het meeste fruit ook klachten geeft. Binnen 4 weken was ik 5 kilo afgevallen en dit was meteen mijn streefgewicht. Al vrij snel mocht ik de chocoladebrownie proberen!

Ook tarweproducten kan ik met mate verdragen. Gertie heeft mij geholpen met het vinden van alternatieven, heel prettig. Nu maak ik bijvoorbeeld vaak muffins met amandelmeel, lekker met rozijntjes, chocola of speculaaskruiden. Ook heb ik veel tips gekregen hoe de gerechten te bereiden en welke groentes op welke manier het beste te bereiden zijn. Gertie kan je veel uitleggen over allerlei soorten granen, groentjes, bonen, oliën etc. Nu eet ik heel gevarieerd, veel groentes en drink veel water. Op mijn werk maak ik als lunch vaak lekkere salades, wel 10 minuten extra werk, maar dat went snel. Je wordt snel handig met allerlei verschillende salades te maken, bijvoorbeeld met ei, zalm of carpaccio.

Ik ben heel blij met het resultaat! Ik blijf netjes op gewicht en voor 80% zijn mijn buikpijnklachten verdwenen! Achteraf was ik vaak moe en na het sporten had ik geen energie meer over, nu merk ik veel meer energie te hebben en in plaats van intensief te sporten toch maar yoga gaan doen om de spastische darmen onder controle te blijven houden.”

 

Rosanne, 25 jaar, -45 kg

“Ik wilde mijn leefstijl omgooien en met de voornaamste reden “afvallen” ben ik naar mijn huisarts gegaan. Zij heeft mij de gegevens van Gertie gegeven wegens de goede ervaringen en resultaten uit haar omgeving.

Ik heb dezelfde dag nog contact opgenomen en dat heeft mijn leven in 1 jaar helemaal omgegooid in positieve zin. Ik ben 45 kilo verloren en dat door goede eetgewoontes, die op een makkelijke manier voor mij waren vol te houden door de ruime keuze aan voedingsmiddelen die zij je adviseert in je voedingsschema op te nemen. Lekker en afwisselend eten maar dan toch gezond.

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen en zou het iedereen ook aanraden. Door Gertie’s vriendelijkheid en behulpzaamheid heb ik dit jaar als heel fijn ervaren. Heel erg bedankt Gertie!

 

Rachel, 34 jaar, -15 kilo

“Eind juli bevallen van een prachtige zoon. Maar, net als na mijn eerste zwangerschap ben ik niet in de gelukkige hoedanigheid dat ik na de bevalling en ‘wittebroodsweken’ weer gewoon op mijn oude gewicht ben. Na de 1ste zwangerschap de kilo’s kwijtgeraakt door koolhydraatarm te eten en hardlopen. Een hele opgave en at toen heel veel salades. Met de winter in aantocht zag ik dat niet helemaal zitten (koud!!!) en bovendien wilde ik dit keer gaan voor een blijvende en vooral gezonde oplossing. Want bijna 80 op de teller…….schrik….. die 80 wilde ik toch echt niet gaan bereiken! Dus ook al was het snel na de bevalling (2 maanden); ik wilde gaan met die banaan, aan de slag, want elke dag langer in dit lijf is een ongelukkige dag erbij.

Ik werd door zowel een kennis als de dokter gewezen op Gertie. Tuurlijk eerst best sceptisch: jeetje wat een geld en die begeleiding tussendoor, dat heb ik toch niet nodig…. Maar na het eerste gesprek was ik wel overtuigd. Je moet echt wel wat aanpassen; ik zal niet zeggen dat dit niet zo is. Dit zit hem met name in enkel 3x per dag eten, combinatie met gezinseten zien te vinden, bepaalde dagelijkse producten verbannen en vervangen en aanleren van heeeeeeel veeeeeel water drinken. Maar het is even een andere manier van denken/leven. Je hebt er bovendien voor de rest van je leven wat aan en het gaat om jou, dus het geld is het dubbel en dwars waard. Het gaat er ook niet om dat je de begeleiding nodig hebt om het ‘vol te houden’, het is geen kwestie van volhouden, maar het is een aanvulling, het geeft je wat extra en is daarom enorm waardevol.

Wat heeft het mij na 6 maanden opgeleverd?

  • 15 kilo lichter
  • fit (geen after-dinner dips meer)
  • geen jeuk aan onderbenen en bovenarmen en zo niet op nog meer plekken
  • lol (terug) gekregen in koken (met pure ingrediënten)
  • rugzak vol met slimme tips en trucs voor de toekomst

Gertie, je hebt absoluut verstand van zaken; enorm bedankt voor alle inzichten!”

 

Wilja, 46 jaar, -3,5 kg

“Ik kwam bij Gertie omdat ik eigenlijk altijd moe was. Al jaren. Heb ook een langzaam werkende schildklier. En al zo vaak bij de huisarts geweest bloedprikken. Kreeg altijd te horen dat mijn waardes goed waren. En zo werd ik weer weggestuurd.

Maar ik voelde me helemaal niet goed. Moest er maar mee leren leven. Heel veel sociale dingen sloeg ik af. Omdat ik wist, ik trek het gewoon niet. Als ik eens laat in bed kwam moest ik daar zo mijn prijs voor betalen. Was ik echt wel een week slecht van. En dat was het me gewoon niet waard. Ging ook vaak ‘s middag even naar bed, want was gewoon op. Had ook altijd van die vermoeide armen. Het voelde alsof er lood in zat.

En zo kwam ik bij Gertie terecht. Hoor het me nog zeggen. Ik kom hier niet om af te vallen (alhoewel er best wat af mocht), maar ik wil gewoon meer energie. Nadat ik een vragenlijst had ingevuld kwam ze met een speciaal op mij afgestemd dieet. Heel praktisch. Het sprak me gelijk aan. Omdat Gertie zelf ook gewoon erg nuchter is. Echt niet ingewikkeld. Voor mij kwam het erop neer dat ik bij elke maaltijd groentes moest eten en alle suikers en witte bloem producten moest laten staan. En aan de oliën en vetten moest ik. Het is even puzzelen wat je wel of niet mag eten. Maar daar kom je snel uit. Je moet het jezelf echt eigen maken. Etiketten lezen dat doe ik nu altijd als ik boodschappen doe.

Ik voel me een compleet ander mens. Het is gewoon verbazend hoeveel voeding met je kan doen. Ik sleepte me vroeger gewoon door de dag heen. Deed alleen de noodzakelijke dingen. En daar had ik al meer dan genoeg aan. Nu bruis ik weer van de energie. Heb gewoon weer zin in heel veel dingen.

Het fijne is ook dat je dit kunt bereiken met gewone voeding. Dus niets geen ingewikkelde menu’s. Ik kan het echt iedereen aanraden omdat Gertie echt heel veel verstand van voeding heeft. En wat het met je doet. Voor mij was het echt een zinvolle investering. Eerst zat ik nog wat tegen het geld aan te kijken. Maar ben zo blij dat ik het gedaan heb. Voel me compleet anders!”

 

Wilma, 49 jaar, -28 kg

“Toen ik in 2003 stopte met roken, kwam ik binnen de kortste keren 10 kilo aan. In diezelfde periode hield mijn schildklier ook op met functioneren, wat ook niet bevorderlijk was voor mijn gewicht. In 2013 stond ik op het punt om de 110 kilo te gaan halen, dat was de druppel. Ik dacht, als ik er nu niets aan doe is het hek van de dam.

Het gekke was dat ik altijd met mijn lijn bezig was. Weinig eten, lightproducten, geen boter op brood, maar niets leek mij meer te helpen. Via via kwam ik aan het adres van Gertie Tuller van jouw leefstijl! Ik dacht, dit is het laatste wat ik nog probeer en anders ga ik nooit meer lijnen.

Er ging een wereld voor mij open, ik bleek veel te weinig te eten en veel te weinig vetten te gebruiken. Samen met Gertie ging ik de uitdaging aan om 28 kilo af te vallen en het bleek helemaal geen gevecht te worden. Door het programma van jouw leefstijl! te volgen voelde ik me al snel veel fitter, voelde ik me veel gezonder en minder moe en als bijkomend voordeel viel ik ook nog eens heel gemakkelijk af.

Nu ben ik al een tijdje stabiel in mijn gewicht en is de nieuwe levensstijl mij al helemaal eigen geworden. Als ik eens een keertje zondig voel ik me niet bezwaard, maar weet ik hoe ik gauw weer in balans kom.

Ik ben blij dat ik vorig jaar de stap naar jouw leefstijl! en de gezellige enthousiaste begeleiding van Gertie heb gezet. Achteraf denk ik, had ik dat maar veel eerder gedaan.

Nogmaals hartelijk dank voor de begeleiding naar mijn nieuwe ik!


Madeleen, 62 jaar, -15 kg

“Mijn overbuurman zag ik steeds slanker worden en dat bracht me naar Gertie. Ik noem haar thuis als grap de weegjuf, maar zij is veel meer dan dat. Afgezien van het opstellen van een zeer effectief dieet, aangepast aan mijn eigen lichaamshuishouding, is Gertie een geweldige stimulerende en opgewekte persoonlijkheid, die heel goed kan luisteren. Wanneer het afvallen even niet liep, was ze altijd in staat om met suggesties voor veranderingen, het gewicht verliezen weer op gang te krijgen. En altijd met succes!

Maar wat ik het meest bijzonder vind aan haar leefstijl coaching en dieet is het feit dat het gewichtsverlies blijvend is. Door mijn werk in het buitenland was ik gedurende de 6 maanden regelmatig niet in staat om het dieet goed te volgen, maar ik ben in die tijd nauwelijks aangekomen.

Ik wil nog 5 kilo meer afvallen, maar heb er het volste vertrouwen in, dat ik dat op mezelf kan doen. Dat is ook het resultaat van de goede coaching en informatie – ik weet precies wat ik moet doen en laten, om mijn streefgewicht te bereiken en te behouden.

Dank je, Gertie, voor een voortreffelijke begeleiding en deskundig advies!”