Voedingssupport

Twee maanden begeleiding naar een gezonde eet- en leefstijl!

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

voedingsadvies

met informatiemap & voedingslijst

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

1-op-1 begeleiding

gedurende 2 maanden

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

betere gezondheid 

gezond(er) gewicht

Wat is het?

Het voedingssupport richt zich op een gezonde eet- en leefstijl. Het wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je gezondheidsgegevens, wensen en persoonlijke gegevens. We kiezen daarbij voor natuurlijke producten die worden uitgezocht op basis van wat ze voor jouw lichaam en welbevinden kunnen doen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Aan de hand van een uitgebreide analyse van je voedingspatroon en eventueel aanvullende gezondheidstesten gaan we samen op weg naar een gezonde eet- en leefstijl, waarbij je hormoonhuishouding weer in balans wordt gebracht.

Het uitgangspunt is altijd normale, gezonde voeding en 3 maaltijden per dag, afgestemd op jouw klachten, wensen en doelen. Immers, ieder mens en lichaam is uniek en heeft zo z’n eigen behoeften qua voeding. Daarbij kijk ik altijd liever naar de mogelijkheden dan naar de beperkingen.

Voor wie is het geschikt?

Jouw leefstijl voedingssupport is met name geschikt als je een specifiek gezondheidsprobleem hebt waar je mee aan de slag wilt en/of tot 10 kilo wilt afvallen.

Wat is inbegrepen?

Het totale traject duurt 2 maanden en omvat een persoonlijk voedingsadvies, 3 consulten van 45 minuten (persoonlijk, telefonisch of via beeldbellen), kookboek en digitale/telefonische ondersteuning.

Wat levert het je op?

Door ervoor te zorgen dat je via je voeding alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt om je lichaam goed op te bouwen en te onderhouden én door alle stoffen weg te laten die je weerstand verlagen ervaar je al snel meer energie. Een dergelijk voedingspatroon bevordert je gezondheid op alle fronten en kan daarmee bijdragen aan een:

  • beter slaappatroon
  • groter uithoudingsvermogen
  • mooiere huid, haar en nagels
  • minder hoofdpijn
  • grotere stressbestendigheid
  • meer ontspannen lijf
  • gezond gewicht

Zet nu de eerste stap naar een gezondere jij!