Jouw leefstijlprogramma

De snelste weg naar het beste resultaat!

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

voedingsplan op maat

uniek & persoonlijk

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

intensieve begeleiding

6 maanden lang

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

betere gezondheid 

gezond(er) gewicht

Wat is het?

Het jouw leefstijlprogramma is een combinatie van gezond eten en gezond leven. Het is geen dieet, maar een leefwijze waarin je díe dingen eet en doet die op de korte en lange termijn je gezondheid positief beïnvloeden. Het is uniek en persoonlijk, omdat het speciaal voor jou is samengesteld op basis van je gezondheidsgegevens, wensen en persoonlijke gegevens. Het is geen moeilijk programma met ingewikkelde recepten, vetarm eten en uren beulen in de sportschool, maar bestaat uit eenvoudige maaltijden, met voedingsmiddelen die overal verkrijgbaar zijn, en is goed in te passen in een normaal (gezins)leven.

Hoe werkt het?

Op basis van een uitgebreide vragenlijst, gezondheidsgegevens en een persoonlijk gesprek wordt een persoonlijk voedingsplan voor je opgesteld, dat alle noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen bevat om jouw stofwisseling en hormoonhuishouding weer in balans te brengen. Zo werk je op een eenvoudige en doeltreffende manier aan verbetering van je gezondheid en het behalen van een gezond gewicht.

Voor wie is het geschikt?

Dit 6 maanden durende traject is met name geschikt als je te maken hebt met (een) serieuze gezondheidsuitdaging(en) en/of meer dan 10 kg wilt afvallen en is de snelste weg naar een optimaal resultaat!

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen is een persoonlijk voedingsplan, 7 consulten van 45 minuten (persoonlijk, telefonisch of via beeldbellen), 6 maanden digitale en telefonische ondersteuning, kookboek en online ondersteuning in de speciale jouw leefstijl Facebookgroep.

Wat levert het je op?

Door ervoor te zorgen dat je via je voeding alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt om je lichaam goed op te bouwen en te onderhouden én door alle stoffen weg te laten die je weerstand verlagen ervaar je al snel meer energie. Een dergelijk voedingspatroon bevordert je gezondheid op alle fronten en kan daarmee bijdragen aan een:

  • beter slaappatroon
  • groter uithoudingsvermogen
  • mooiere huid, haar en nagels
  • minder hoofdpijn
  • grotere stressbestendigheid
  • meer ontspannen lijf
  • gezond gewicht

Zet nu de eerste stap naar een gezondere jij!