Wandelconsult

Actief werken aan je gezondheid!

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

coaching

in de frisse buitenlucht

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

extra beweging

zonder dat het extra tijd kost

Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

positieve invloed

op fysieke & mentale gezondheid

Wat is het?

Ben jij ook zo klaar met binnen zitten? Wil je wat actiever worden, maar vind je het lastig om meer te bewegen? Of zit je altijd maar achter een schermpje voor je werk? Maak dan een afspraak voor een wandelconsult!

Het mooie van wandelen is dat iedereen het kan doen, op z’n eigen niveau, op iedere plek, dat het makkelijk te integreren is in je dagelijks leven en dat je er (behalve een paar schoenen waar je lekker op loopt) niets bijzonders voor nodig hebt.

Hoe werkt het?

Al wandelend bespreken we hoe het gaat en coach, steun en motiveer ik jou om weer een stapje dichter bij je doelen te komen. Het fijne is dat je op deze manier weer dik een half uur extra beweging in de buitenlucht hebt, zonder dat het je extra tijd kost. De ervaring leert bovendien dat je vaak tot hele andere, diepere gesprekken en nieuwe inzichten komt als je elkaar niet direct in de ogen kunt kijken. Samen wandelen brengt je zo letterlijk in beweging.

In principe lopen we in alle weersomstandigheden, tenzij het met bakken uit de lucht komt of stormt. Dan is er altijd de mogelijkheid het consult in de praktijk te houden.

Voor wie is het geschikt?

Een wandelconsult is geschikt als vervolgconsult en is een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan rust, ruimte en frisse lucht en dat wil combineren met een lekkere wandeling.

Wat is inbegrepen?

Een wandelconsult duurt 45 minuten. We starten vanaf de praktijk, waar we eventueel beginnen met een weegmoment, en lopen dan een route door het mooie buitengebied van Almen. Je spullen kun je achterlaten in de praktijk. We lopen in het tempo dat voor jou het prettigst is. We sluiten het wandelconsult af in de praktijk. Voor het consult gelden dezelfde tarieven als voor een regulier consult.

Wat levert het je op?

Door vaker te wandelen zul je merken dat je je fitter en energieker voelt. Verder verhoogt voldoende beweging je weerstand, productiviteit en creativiteit, vermindert het stress en zorgt het voor een betere stemming. En, niet onbelangrijk, stimuleert het de aanmaak van nieuwe hersencellen. Wandelen heeft daarmee een grote positieve invloed op je fysieke én mentale gezondheid.

Zet nu de eerste stap naar een gezondere jij!