Praktijktijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

9.00 - 17.00 uur
9.00 - 17.00 uur
gesloten
9.00 - 17.00 uur
9.00 - 17.00 uur
gesloten
gesloten

Bereikbaarheid

De praktijk is gemakkelijk te bereiken met het OV (minder dan 5 minuten lopen vanaf een bushalte) en is toegankelijk voor cliënten die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Bij en in de nabijheid van de praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Consulten

Consulten vinden alleen op afspraak plaats. Lukt het niet om naar de praktijk te komen, dan kan het consult telefonisch of via videobellen plaatsvinden.

Afspraak maken

De snelste manier om een afspraak te maken is door te bellen met (0575) 47 05 78. Mocht ik in verband met afspraken niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, laat dan s.v.p. even een bericht achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Afspraak afzeggen

Ben je verhinderd? Afspraken kunnen tot uiterlijk 48 uur van tevoren (weekenddagen niet meegerekend) kosteloos worden afgezegd. Afmeldingen binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak en niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. Je ontvangt dan een factuur voor de gereserveerde consulttijd die je niet bij je verzekering kunt indienen.

Waarneming

In geval van langdurige ziekte of overlijden neemt een waarnemer mijn werkzaamheden over. Bij langdurige ziekte wordt na uitdrukkelijke toestemming van de cliënt het cliëntendossier overgedragen aan de waarnemer. Zij zal gedurende deze periode al mijn cliënten naar redelijkheid en billijkheid te woord staan en behandelen. In geval van overmacht zal een andere geschikte therapeut worden voorgedragen. Bij overlijden neemt de waarnemer de cliëntendossiers over. Zij bewaart de dossiers gedurende 20 jaar, zoals de WGBO/AVG voorschrijft.

Meer weten over mijn werkwijze?